Magiske Melaka!

20130121-160136.jpg

Magiske Malaysia. Fra Singapore til Malaysia er det kun 30 minutter med buss, og det å passere grenseovergangen gikk veldig raskt. Ved å kjøre opp fra sørkysten vises det virkelig hvor grønt og frodig Malaysia er. Grønne palmer og busker står arm i arm så langt øyet kan se. Vakkert for øyet, samtidig som bussen var utrolig komfortabel, og setene var som førsteklasses på fly, noe jeg absolutt ikke hadde ventet.

Turen til Melaka tar ca. 4 timer, og vi var fremme på hotellet rundt 11.00. Siden vi bare skal være her til i morgen ville vi se mest mulig på raskest mulig tid, samtidig som vi ville utnytte solstrålene i det fine været.

20130121-160202.jpgm

Vi kjørete derfor Rickshaw rundt hele byen for å se mest mulig. Pimp My Rickshaw er underdrivelse. Syklene er pyntet i alle slags temaer fra Hello Kitty, til blomsterkranser i alle formasjoner, og det stopper ikke der. For når pedalene begynner å gå spilles det tecnomusikk for full guffe, på en sprengt høytaler. En opplevelse i seg selv med andre ord.

20130121-160258.jpg</a

Byen er utrolig søt og ligger langs vestkysten av Malaysia. Det meste er veldig billig her både av matvarer og shopping, noe som absolutt ikke kjennes feil…

Toppen av hotellet har magisk utsikt over kysten som man kan nyte fra boblebadet. I tillegg har hotellet wifi, noe som er et stort pluss, spesielt for meg har en reiseblogg jeg liker å oppdatere.

I kveld har vi vært å spist middag med de lokale, så håper ikke vi har en våkennatt på toalettet foran oss. I morgen går veien videre til Malaysias hovedstad KualaLumpur hvor vi skal være i et par dager… Glede herfra til himmelen!

– Reisende Mac –

20130121-161240.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s