Vil du være med på tur?

IMG_5021

Selv om det ikke er lenge siden jeg kom hjem, er jeg allerede godt i gang med å planlegge nye reisemål. Planen er nå å oppleve Mellom-Amerika pluss noe av Sør-Amerika. Når turen blir har jeg enda ikke fastsatt, men målet er å få det til innen ett år. Værmessig anbefales det å ta denne turen mellom mai og oktober, og jeg må innrømme at været er viktig for meg. Nå er jeg på jakt etter tips fra folk som har vært i disse områdene eller om du også planlegger en lignende tur.

 

Gleder meg til å høre fra akkurat deg!

4 kommentarer om “Vil du være med på tur?

  1. Hei, så glad jeg fant frem til bloggen din. Jeg har noe erfaring fra å reise i Mellom-Amerika, da jeg har vært i Guatemala, Costa Rica og Panama. Har nylig vært i Brasil, reiste ikke så mye rundt men har gjort meg noen betraktninger om å reise i disse landene. Det er bare å spørre 🙂

    1. Oj, så spennende! Jeg planlegger å ta turen i februar neste år om alt går etter planen. Ser du har en veldig fin reiseblogg. Når og hvor går din neste reise?

      1. Tusen takk! 🙂 Jeg er nå i sparemodus og tar sikte på å dra tilbake til Latin-amerika. Mulig jeg drar med ei venninne til Cuba i November, hvis ikke drar jeg alene til Guatemala på språkskole når lommeboka tillater det. Da blir det nok ikke før til neste år slik som du.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s