Bli med meg på tur!

Som du sikkert har fått med deg når du følger denne bloggen, så elsker jeg å reise. Nå planlegger jeg en lenger tur gjennom 9 land på 2,5 måneder. Datoen er ikke helt satt enda, men det blir litt ut i februar 2014. Jeg har superlyst til å ha med meg noen på hele eller deler av denne turen. Derfor håper jeg akkurat du tar kontakt om du har lyst til å starte neste år med tidenes eventyr. Her kan du lese litt om planen, og nøl for all del ikke med å ta kontakt om du også har planer om noe lignende.

Reiserute:

Cuba – Mexico – Belize – Guatemala – Honduras – Nicaragua – Costa Rica – Peru – Brazil.

Jeg bestiller gjennom Kilroy travels og dette er planen:

Cuba-About-2
Cuba:
Et utrolig land, faktisk Karibiens største øy. Landet er fortsatt kommunistisk styr, noe du kommer til å merke veldig godt. De lokale har for eksempel ikke lov til å eie hus og biler, men leier dette av staten. Det er også regulert hvem av de lokale som har lov til å snakke med turister. Det er akkurat slike ting ved Cuba som gjør det så spesielt, og som de reisende synes er veldig spennende. Vi tilbyr en startpakke her som inkluderer tre netter overnatting i Havana, frokost, henting på flyplass, guidet tur i gamlebyen, sykkeltur og ikke minst visumet.

Mexico
Mexico

Mellom Amerika:
Denne går over 32 dager og tar deg fra Playa Del Carmen (1 time unna Cancun), via nydelige Belize, Guatemala med pyramider og mayaindianerens kultur, spennende Honduras, Nicaragua og gjør at du ender opp i San Jose i Costa Rica.  Alt av transport og overnatting er inkludert, og selskapet bruker mye lokal transport i tillegg til egen buss, slik at du får opplevd det også.

Belize
Belize

På denne turen får du mulighet til å bestige vulkaner og samtidig kjøre akebrett ned en av dem, slappe av på stranden på nydelige øyer, se noen av mayanes størte pyramideområder, vandre rundt i små byer preget av kollonistisk arkitektur, bade i varme kilder, zipline på verden nest lengste zipline over regnskogen (1.590 m) og mange andre fantastiske opplevelser! Du reiser da med en gruppe unge reisende fra hele verden, maks 15 stk, og dere vil ha en guide med dere som kan alt om områdene og kan fortelle dere hva dere må se. Selv om dette er en gruppetur står dere fritt til å velge hva dere vil gjøre på hvert sted.

Guatemala
Guatemala
Honduras
Honduras
Nicaragua
Nicaragua
Costa Rica
Costa Rica

Når du kommer ned til San Jose, har du noen dager ekstra før jeg har har satt opp et surfekurs. Dette er et utolig kult og sosialt kurs hvor du bor på en surfecamp på en av verdens beste surfesteder. Uavhengig av hvor mye du har surfet før eller om du aldri har surfet, vil du få full opplæring. Se video fra surfekurset her: http://vimeo.com/62264023. Etter kurset tar du deg på egenhånd opp til San Jose igjen.

Machu Picchu - Lima - Peru
Machu Picchu – Lima – Peru

Peru:
Etter et par dager i Lima har jeg lagt inn en 8 dagers tur som inkluderer flystrekningen LIMA – CUZCO tur/retur. Her vil du gå den originale Inca stien som inca indianerne brukte opp til Machu Picchu. Alt av transport og overnatting er inkludert, og maten vil være inkludert på vei opp. Gruppen har da med seg en kokk og folk til å hjelpe til å bære bagasjen. Du skal ikke ha med deg hele ryggsekken opp, den kan ligge igjen på hotellet i Cuzco. Her kan det være greit å ha med seg litt varmere klær, i og med at dette området ligger ganske høyt oppe.

Rio De Janeiro - Brazil
Rio De Janeiro – Brazil

Brasil:
Hotell i 6 dager. Rio er en fantastisk by med mye å seog oppleve. En ting jeg anbefaler er at du er med på en dagstur inn i en av de mange favelaene. Vi har dagstur dit om du ønsker. En kollega av meg var med på dette opplegget og synes det var utrolig spennende å se hvordan den fattige delen av Rio er. Guiden er fra favelaen selv og kan fortelle gruppen alt som er å vite. Copacabana beach er også helt fantastisk! Her kan du fortsette å øve på surfingen om du ønsker.

Hele turen koster ca 50 000,- med alt. Høres dette gøy ut? Bli med da vel!

2 kommentarer om “Bli med meg på tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s