Lost i Mexico City!

20140222-163214.jpg

Adios senorita! Jada, jeg mistet flyet mitt fra Mexico City til Cancun. Reiseruten var enkel, Havana – Mexico City, Mexico City – Cancun. Tre timer å vente burde holde, men neida.

Da jeg kom til Mexico City ble all min bagasje tatt til side, snudd på hodet, og ristet utover et bord. En blond backpacker så altså rimelig mistenksom ut. Etter at de fant ut at jeg bare hadde klær og toalettsaker fikk jeg reise videre, og jeg ble hoppende glad over å få meg en Chai Frappe på Starbucks og gratis nett.

Etter å ha Skypet en times tid over til natten i Norge, gikk jeg til gaten hvor alt var klart til avgang mot Cancun. Jeg aner fred og ingen fare og tar livet med ro mens jeg lader telefon og PC. Klokken på veggen sier meg at jeg har god tid og det ser ut til at de med prioriterte billetter slippes på. Jeg stiller meg i kø sammen med resten, og da det er min tur forteller flyvertinnen meg at flyet til Cancun akkurat gikk, og at denne køen er for en annen flygning.

Så her har jeg altså stått og sett mitt fly reise fra meg. Må si det hadde vært på sin plass å rope det opp, men slik ble det altså ikke. Må innrømme jeg ble litt svett i panna der jeg løp til infodesken for å finne ut om det fantes noen andre løsninger. Og ja, to timer senere gikk det et fly. Eneste problemet var at jeg måtte ut av flyplassen for å kjøpe ny billett og gjennom sikkerheten igjen. I tillegg var bagasjen min på allerede på god vei mot Cancun for å treffe sjåføren jeg hadde forhåndsbestilt!!! Men den tid, den sorg, først billett.

For bare 130,- norske kroner, fikk jeg endret flyet og avtalt med bagasjemannskapet i Cancun om å oppbevare bagasjen til jeg kom. Gjennom sikkerheten gikk det overraskende raskt og vel fremme ved riktig gate fikk jeg ringt og avtalt med sjåføren min at min ankomst ble senere. (På spansk som jeg nå har blitt rimelig dreven på)

Må si at selv om det var litt hett en times tid, så gikk det over all forventning, og AeroMexico var supre på service. Og gjett hvem som var først inn på det
siste flyet til Cancun i går!!

Nå er jeg fremme i Play Del Carmen hvor jeg i kveld skal møte gruppen jeg skal reise med gjennom sentral-Amerika til Costa Rica!

20140222-163222.jpg

20140222-163228.jpg

20140222-163235.jpg

2 kommentarer om “Lost i Mexico City!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s