Dette må du gjøre i Los Angeles!

IMG_7421

Drømmenes by lever virkelig opp til sitt rykte og leverer på alle punkter. Hippie-liv og strand på Venice Beach, overdårdige luksusvillaer i Beverly Hills, crazyness og masseturisme i Hollywood og surfeparadiset Malibu.

Til sammen er det en perfekt blanding av alt jeg ønsker å oppleve på ferie. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker denne byen og det får meg til å føle meg hjemme. Derfor har jeg samlet noen høydepunkter som du bør vurdere om du skal ta turen til LA:

IMG_9478.JPG

Hippie 4 life

Strandlivet lokker meg hele året, og det finnes ingen strender i verden der du får en miks som denne.  Start ferien med å bo noen dager på Venice Beach. Stå tidlig opp for å bli med på det yrende treningslivet ved strandpromenaden, og bli gjerne med surferne for å fange morgenbølger. Spis frokost på en av de små fortausrestaurantene, jeg anbefaler Venice Ale House både til frokost og for å se perfekte solnedgangen du ser herfra. Venice Appertments er et billig og sentralt sted å bo.

Å vandre langs Ocean Front på Venice en søndag, får formiddagen til å fyke av sted. Besøk de mange små butikkene, hør på gatemusikere og opplev kunstnere av alle slag. Avslutt med å leie sykkel på den populære svingete gangveien, South Bay Bicycle Trail, mot Santa Monica hvor dere bør ta en runde på det over 100 år gamle legendariske tivoliet på Santa Monica Peer. Den røde solnedgangen vil ta pusten fra deg så sørg for og ikke gå glipp av den.

Artikkelen fortsetter under bildene:IMG_7464.JPG

IMG_9392.JPG

IMG_7417.JPG

IMG_7343.JPG

IMG_7344.JPG

 

IMG_7987.JPG

IMG_7618.JPG

IMG_7805.JPG

IMG_7821.JPG

IMG_7532.JPG

IMG_7571.JPG

IMG_7531.JPG

IMG_7548.JPG

IMG_9474.PNG

IMG_9786.JPG

 

Luksus og kjendisliv

Å leie bil er et must når du skal til LA og det finnes en rekke muligheter å velge mellom. Jeg har aldri vært særlig opptatt av bil, men når jeg er i LA er det ingen tvil om hva slags bil jeg skal ha. Kabriolet er det eneste som gjelder. La håret flagre mens du kjører Malibu for strandliv og deilig frokost i sjarmerende Paradise Cove, på vei hjem bør du stoppe innom den populære sushirestauranten, Nobu. Ikke bli overrasket om du sitter på bord ved siden av kjendiser, og handikapparkeringen er fylt opp av sportsbiler man bare kan drømme om. Stedet ligger helt langs vannkanten i Malibu og er også perfekt for en ettermiddagsdrink en lørdag.

På vei hjem bør du svinge opp Mulholland Drive, den snirklete veien som tar deg mellom kjendisenes luksusvillaer mot det kjente og kjære Hollywood-skiltet. Om du er ekstra opptatt av hvem som bor i det forskjellige husene kan du kjøpe såkalte «star map» som viser deg hvor dine idoler bor. Utsikten fra toppen er helt utrolig og gir god oversikt over byen og down town. Timene bak rattet går fort i LA og trafikken er ofte ekstrem tett i rush-tiden, så det å beregne tid kan fort bli et problem.

 Artikkelen fortsetter under bildene:IMG_7641.JPG

IMG_7455.JPG

IMG_7634.JPG

IMG_9473.PNG

 

IMG_7969.JPG

IMG_7944.JPG

IMG_7692.JPG

IMG_7978.JPG

IMG_7964.JPG

IMG_9363.JPG

IMG_9384.JPG

IMG_7985.JPG

Med stjerner i øynene

LA med sine 18 millioner innbyggere huser mange som kom hit med drømmen om det gode liv og har i lang tid vært verdens sentrum fro underholdningsbransjen. Langs Hollywood Boulevards Walk of Fame finner du stjerner som Michael Jackson, Britney Spears og Aron Spelling. Det kryr suvenirbutikker, parykker, sexy undertøy en vrimmel av turister som leter etter sine helter langs bakken. Det er ofte premierer og tilstelninger på rød løper så det er stor mulighet for å få med seg noen kjendiser bak linsene til de mange paparazziene. Bruk også en dag i Universal Studios hvor du får oppleve settene til mange av de mest kjente filmene og seriene. I tillegg har de en rekke attraksjoner og karuseller som passer for både barn og voksne.  Kjør også til The Grove og ta dere en shoppingrunder i koselige omgivelser.

 

Dette er bare noen av tingene du bør gjøre i drømmens by, og tro meg, når du har vært her en gang, vil du alltid drømme om å komme tilbake!

IMG_9269.JPG

IMG_9252.JPG

IMG_9270.JPG

 

IMG_7851.JPG

IMG_7870.JPG

IMG_7872.JPG

2 kommentarer om “Dette må du gjøre i Los Angeles!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s