Route 66 – når reisen er selve målet!

Det går ikke å begi seg ut på roadtrip over USA uten å være innom alle veiers mor, route 66. Den historiske veien er nemlig en opplevelse fra første kilometer. Langs veien finner man gamle moteller, cafeer og bensinstasjoner fra storhetstiden på 50-tallet.

Siden neste stopp på vår reise var Grand Canyon valgte vi å kjøre Route 66 fra Needles til Flagstaff hvor vi overnattet. En bacon og cheese burger på Mr. D’z i Kingman er et must. På denne gamle dineren er det som å reise tilbake i tid da Elvis herjet på jukeboxen. Derfra går det raskt til neste stopp som bør være den gamle bensinstasjonen Heckberry General Store. Kjøp en Route 66 beer og en Route 66 soda cream før man raser videre på de deilige slettene.

Seligman er neste stopp. Byen er foreviget i Disneyfilmen Biler og er et morsomt stopp for deg som vil se det virkelige Lynet og vennene hans. Deretter går turen videre til Williams som blir kalt Porten til Grand Canyon. Dette er også et godt alternativ for overnatting om man skal til Grand Canyon. For vår del endte ruten i Flagstaff hvor turen går videre til Grand Canyon og Monument Valley i morgen!

Get your kicks on Route 66!

Skal du på roadtrip i USA og lurer på hvor skal leie bil? Da bør du klikke deg inn her for å finne best pris og rett bil for din reise.

 

Edit        

 

                  

Innlegget er sponset.

2 kommentarer om “Route 66 – når reisen er selve målet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s