På soljakt i Florida!

   

 Siden været i New Orleans dessverre var veldig dårlig, ble der litt forandring i planene, og vi bestemte oss for å se på værvarslet for å velge neste stopp. Det falt da på Tampa på vestkysten. Kjøreturen var lang og vi valgte i tillegg noen omveier for å ha litt annet enn motorvei å se på. Vi kjørte ut til Penesacola og kjørte langs kysten og over et fantastisk brusystem mellom øyene, «the beaches Of Panhandle». Mye fine strender og hus å se på langs veien som gjorde den ni timer lange kjøreturen litt kortere.

   

Siden planen aldri var å stoppe i Tampa hadde vi ikke mange preferanser om hva vi ønsket å oppleve i byen, men etter mange dager i bil sto sol og strand høyt på listen. Vi hadde hotell i Tampa, men tok bilen til Clearwater som har langstrakte strender så langt øyet kan se. Du kan velge mellom veldig folksomme strender med mye liv eller rolige strender der di nesten er alene. Vi valgte begge deler. Etter to overnattinger gikk turen videre. Planen var i utgangspunktet å reise til Orlando, men siden været var dårlig der reise vi rett forbi og kjørte A1A helt ned til Miami.

          

Vi bestilte hotell for to netter på Ocean Drive. Dette må være tidenes mest harry plass jeg har vært noen sinne, men absolutt gøy å se. South beach’ sine karateristiske lifeguard-tårn er et must å se. To dager var likevel nok for oss og vi flyttet til Coconut Grove. Et koselig område med små fortauskafeer, og små rare butikker. Måtte selvsagt også innom Cheesecake factory å spise litt kake som alltid må med hver gang jeg er i USA. En av de tingene jeg hadde mest lyst til i Florida var å besøke Everglades nasjonalpark. Den er bare en times kjøretur fra Miami. Været var ikke helt topp når vi reiste dit, men det gjorde ingenting. Å kjøre air boat i sivet mens krokodiller svømte rundt var utrolig gøy og kan anbefales på det sterkeste. Noe som også kan anbefales er myggspray! 

      

Siden været i Florida er umulig å belage seg på går turen nå videre til Bahamas med sol og klart vann!  

4 kommentarer om “På soljakt i Florida!

  1. Florida er så herlig! Ocean Drive er crazy, men er jo et must å få med seg! Jeg hadde ikke tid til Bahamas da vi var der, men jeg får nok ta det igjen. (For det blir garantert en neste gamg…) Key West anbefales om du ikke allerede har vært der!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s