Derfor bør du reise på roadtrip til Key West – Florida!

For meg var Key West min favoritt i Florida. Byen er den sørligste på USA’s fastland og ligger helt ytterst på Florida Keys. Ta et avbrekk fra Miami, og reis på helgetur. Roadtrip langs den kjente motorveien mellom de vakre øyene er nemlig noe du må gjøre når du er i Florida. Stopp langs veien å ta et bad, nyt utsikten eller lei SUP-brett for å padle mellom husene som ligger langs vannkanten, og ikke bli overrasket om du padler sammen med en sjøku eller to, det er nemlig fullt av de i området.

 

Party-by

Key West er kjent for sitt yrende natteliv og frie holdninger, og hovedgaten i gamlebyen, Duval street, er fylt av feststemte mennesker i alle aldre.

Ta en drink på Skoppy Joe’s der selveste Hemingway pleide å sitte. Baren er alltid full og spiller live musikk hele dagen.

Om du er av de frisinnede slaget anbefales The Garden of Eden, en pub i Key West der man kan nyte en pils helt naken på takterrassen.

Etter dette er du antagelig klar for et avkjølende bad. Gå sørover på Duval Street. I enden kan du bade, og ikke mange meterene fra dette finner du USA sitt sørligste punkt. Herfra er det bare en liten båttur over til Cuba.

Overnatting:

I Key West florerer det av flotte hoteller i alle prisklasser, men om du reiser på budsjett bør du være tidlig ute med booking. Syns du likevel det er dyrt med hotell i Key West finnes det en rekke alternativer på vei ut til under halve prisen. Selv overnattet vi ca en halvtime med bil fra byen for å spare penger, og var veldig fornøyd med det.

Spør meg gjerne om det er noe du lurer på!


  
  
  
  
  
  

En kommentar om “Derfor bør du reise på roadtrip til Key West – Florida!

  1. Så fint 🙂 Og også så gøy å finne noen andre som også blogger om reise 🙂 Ikek så lett å finne noen norske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s